OM OS

Tilfredse kunder er af højeste prioritet

Kvalitet

Vi leverer rengøringsservices med høj stabil kvalitet – hurtig reaktion og fleksibilitet.

Miljøpolitik

Vi  benytter vi nænsomme rengøringsmetoder og undgår miljøskadelige produkter.

Hvem er vi?

Professionel Erhvervsrengøring på Fyn

Odense Rengøringsservice udfører erhvervsrengøring i Odense og omegn. Vi udfører alle former for erhvervsrengøring for klinikker, lagerhaller, produktionsvirksomheder, butikker, skoler, og i lignende  omfang. Ja, i store træk gør vi rent hvor der er brug for det. Vi tilpasser rengøringen, så den kan tilpasses alles ønsker og behov for erhvervsrengøring i Odense og omegn. Fleksibelt effektivt, og alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at din virksomheds lokaler er rene og behagelige at færdes i – både for virksomhedens egne medarbejdere og ligeledes for kunder og samarbejdspartnere. Derfor har vi udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi er sikre på, at de medarbejdere, vi sender ud til fx kontorrengøring, vinduespudsning eller trappevask, er specialuddannet til lige netop dén opgave. Og ikke mindst har vi  specialuddannet medarbejdere til grovere erhvervsrengøringsopgaver såsom byggepladsservice, slutrengøring efter håndværkere, og rengøring af skurvogne.

Vision

Vores vision er at levere kvalitetsrengøring Odense og omegn. Vi står for at være stabile og fleksible til konkurrencedygtige priser, der tilpasses markedet. Tilmed yder vi altid den mest effektive og bedste rengøringsservice i overensstemmelse med vores kunders behov. For os er succes et godt samarbejde mellem vores kunder og Vore rengøringsfirma.

Hos os bruger vi de mest miljøvenlige rengøringsmidler, som fås på markedet. Samtidig er det også vigtigt for os, at vi efterkommer vores kunders krav til en flot og veludført rengøring.

Kvalitetssikring

Vi tror på at en god rengøring, giver de bedste medarbejdere. Får hygiejne og rene omgivelser, skaber en god atmosfære hos dig som kunde. Hos os kan kunden forvente en førsteklasses service med uden tvivl. Et professionelt udført stykke arbejde, er sikret ved at vælge Odense Rengøringsservice. Uanset om din opgave er lille eller stor, er det altid en opgave for os og vi vil give den opmærksomhed, der stilledes til krav. Vores firma bygger på at skabe gode langtidssigtede relationer og glade kunder, og en gog rengøringsoplevelse til konkurrencedygtige priser. Der kan klart og tydeligt ses en stor forskel efter Odense Rengøringsservice har været forbi.