Trappevask

Hvad enten det blot drejer sig om trappevask, eller om I ønsker fejning af gården og pasning af varmecentralen leverer vi stabil service – hver dag, året rundt.

Den første følelse af at være hjemme starter allerede i trappeopgangen. Derfor giver en omhyggelig trappevask et godt indtryk, til glæde for både beboere og gæster.

Når vi leverer stabil trappevask ved vi, hvor vigtigt det er at trappen bliver efterladt ren og pæn. Derfor er det en del af vores kvalitetssikring at have masser af rene mopper og at skifte vandet ofte.

Vores trappevask gennemføres i overensstemmelse med det kontrolskema, som vi har udarbejdet sammen med kunden. Det sikrer en stabil trappevask i det faste interval.

Vi har opnået en masse erfaring med trappevask i Odense og på Fyn.

Hvis en ejendommen har andet end trappevask, er vi stadig det helt rigtige valg. Uanset om det drejer sig om rengøring af beboerlokale eller vaskerum, om det er pasning af udendørsarealer og græsslåning eller om det er fyrrummet, der skal tilses, er det noget som vi har stor erfaring med at passe.

Bliver områderne indenfor den aftalte ejendomsservice passet ordentligt, vil ejendommen ikke alene fremstå pæn og nydelig, men ejendommen vil også være vedligeholdt korrekt og bibeholde en høj værdi.

Vores viceværter er rutinerede og skolet til at levere en stabil ejendomsservice og sikre driftssikkerheden af alle slags bygninger.

Vi leverer ejendomsservice til både store ejendomskomplekser og beboerforeninger med blot en enkelt trappe. Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille. Alle ejendomme bliver passet med samme engagement. Kontakt os allerede i dag, for at høre om mulighederne i din ejendom.

Vi leverer erhvervsrengøring til virksomheder og andre rengøringsservices med høj stabil kvalitet – hurtig reaktion og fleksibilitet.

  • 20 års erfaring
  • Erhvervsrengøring med høj stabil kvalitet
  • Hurtig reaktion og fleksibilitet

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer, eller brug formularen til at få et gratis og uforpligtende tilbud

  • +45 66 12 12 31
  • info@odenseren.dk

KONTAKT OS OG FÅ ET GODT TILBUD PÅ ERHVERVSRENGØRING

Har du et spørgsmål til vores ydelser og priser? Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Ring til os på +45 66 12 12 31 eller udfyld formularen nedenfor så vender vi tilbage.

    Hvorfor vælge os?