Industriel Rengøring

Odense Rengøring til erhvervsrengøring er nøje udvalgt med fortrolighed og kompetence for øje. De gennemgår en grundigt tjek og oplæring i forbindelse med ansættelsen, og uanset om de måtte have mange års erfaring med erhvervsrengøring.

Erhvervsrengøring er en disciplin i stabilitet og omhyggelighed. Arbejdet er naturligt rutinepræget og vi lægger derfor stor vægt på at finde de optimale rutiner sammen med Odense Rengøringsfirma. Vores inspektør kommer med ud de første gange og kommer regelmæssigt igen for at kvalitetssikre arbejdet.

Odense Rengøringsservice - Professionel Og Effektiv

Odense Rengøringsservice kan levere erhvervsrengøring til virksomheder og andre rengøringsservices med høj stabil kvalitet – hurtig reaktion og fleksibilitet. Få et godt tilbud på erhvervsrengøring – og et tæt personligt samarbejde. Vi har meget tilfredse kunder og medarbejdere i Odense og på Fyn. Vi kan leverer erhvervsrengøring og andre facility services med høj stabil kvalitet. Rengøring i Odense med hurtig reaktion og fleksibilitet.

Vi har over 20 års erfaring med erhvervsrengøring og kontorrengøring i Odense, og vi ved derfor om nogen, hvordan overflader skal behandles, så de vedligeholdes pænt, og så de ansatte får et optimalt arbejdsklima. I løbet af en arbejdsdag samler der sig nemlig store mængder af bakterier og støv på skrivebordet, telefonen, tastaturet etc., og samtidig er man ofte i kontakt med mange mennesker i løbet af dagen, hvor bakterierne har rig mulighed for at sprede sig. I sidste ende kan det gå ud over medarbejdernes helbred og øge sygefraværet på arbejdspladsen.

Vi leverer erhvervsrengøring til virksomheder og andre rengøringsservices med høj stabil kvalitet – hurtig reaktion og fleksibilitet.

  • 20 års erfaring
  • Erhvervsrengøring med høj stabil kvalitet
  • Hurtig reaktion og fleksibilitet

Det siger vores kunder