Klinikrengøring

Hygiejne på klinikker er i højsædet, og vi har mange års erfaring med denne slags rengøring.

Vi udfører omhyggelig klinikrengøring for mange tandlæger, læger, kiruger og andre slags klinikker. Odense Rengøringsfirma har igennem årene opbygget den nødvendige erfaring og grundighed.

Det er vigtigt, at hygienen er i top i klinikken for både patientsikkerheden og brugeroplevelsen.

En flot rengjort klinik støtter op om dit gode arbejde med patienterne, og giver det rigtige helhedsindtryk.

Kontorrengøring

En effektiv rengøring af kontoret sikrer et godt arbejdsmiljø. Vi kvalitetssikrer jævnligt rengøringen og sikrer at det er gjort grundigt.

Odense Rengøringsfirma er et rengøringsfirma i Odense, som leverer omhyggelig rengøring til kontorer i hele Fyn.

Hvad enten du har behov for ugentlig rengøring i enkeltmandskontoret eller du har brug for et rengøringsfirma til at udføre daglig kontorrengøring kan du trygt kontakte os for en uforpligtende tilbud.

Vi leverer erhvervsrengøring til virksomheder og andre rengøringsservices med høj stabil kvalitet – hurtig reaktion og fleksibilitet.

  • 20 års erfaring
  • Erhvervsrengøring med høj stabil kvalitet
  • Hurtig reaktion og fleksibilitet

Odense Rengøringsservice - Professionel Og Effektiv

Odense Rengøringsservice kan levere erhvervsrengøring til virksomheder og andre rengøringsservices med høj stabil kvalitet – hurtig reaktion og fleksibilitet. Få et godt tilbud på erhvervsrengøring – og et tæt personligt samarbejde. Vi har meget tilfredse kunder og medarbejdere i Odense og på Fyn. Vi kan leverer erhvervsrengøring og andre facility services med høj stabil kvalitet. Rengøring i Odense med hurtig reaktion og fleksibilitet.

Vi har over 20 års erfaring med erhvervsrengøring og kontorrengøring i Odense, og vi ved derfor om nogen, hvordan overflader skal behandles, så de vedligeholdes pænt, og så de ansatte får et optimalt arbejdsklima. I løbet af en arbejdsdag samler der sig nemlig store mængder af bakterier og støv på skrivebordet, telefonen, tastaturet etc., og samtidig er man ofte i kontakt med mange mennesker i løbet af dagen, hvor bakterierne har rig mulighed for at sprede sig. I sidste ende kan det gå ud over medarbejdernes helbred og øge sygefraværet på arbejdspladsen.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer, eller brug formularen til at få et gratis og uforpligtende tilbud

  • +45 66 12 12 31
  • info@odenseren.dk

KONTAKT OS OG FÅ ET GODT TILBUD PÅ ERHVERVSRENGØRING

Har du et spørgsmål til vores ydelser og priser? Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Ring til os på +45 66 12 12 31 eller udfyld formularen nedenfor så vender vi tilbage.

    Det siger vores kunder